31.03.2009 Honda sāk pārdot jauktās degvielas motociklu CG150 TITAN Mix Brazīlijā
03.11.2008 Honda kopējais motociklu ražošanas apjoms pasaulē 2008. gadā sasniedz miljoniem vienību
24.09.2008 8.-13. novembrī 2011 EICMA
« Iepriekšējais 1 2 3 Nākamais »

Honda iepazīstina ar jaunajiem motociklu modeļiem, aizraujošām motociklu koncepcijām un atjauninātu motorolleru klāstu.

02.11.2010

2.-8. novembrī Itālijā, Milānā jau 68. reizi norisināsies EICMA jeb Starptautiskā velosipēdu un motociklu izstāde. 

EICMA Milānas izstādē, kas apmeklētājiem tiek atvērta, sākot ar šodienu, interesenti varēs klātienē vērot Honda gada lielāko jauno modeļu atklāšanu. Izstādē tiks atklāti seši jauni sērijveida ražošanas modeļi, kā arī divas aizraujošas motociklu koncepcijas.
Honda motociklu ar V4 dzinēju klāstu papildina jaunais Crossrunner motocikls, kas apvieno Naked sērijas motociklu iespaidīgo jaudu ar piedzīvojumu motocikla vertikālo vadītāja pozīciju un spēcīgo dizainu. Rezultāts ir unikāla braukšanas pieredze, kas apvieno labāko no abām motociklu klasēm. 

Crossrunner


Honda atklās arī aizraujošo jauno CBR600F motociklu, kas iemieso visus savu priekšgājēju ideālus. Jaunais modelis ir vienkārši vadāms, ļoti jaudīgs un izsmalcināts, kas ir tik svarīgi visiem CBR sērijas spēkratiem. Iepriekš minētās īpašības papildina arī loģisks vadības ierīču izvietojums un augsta līmeņa komforts, šādi radot jaudīgu 21. gadsimta šosejas sporta motociklu. 

CBR600F


2011. gadā CBR saimei pievienosies jauns loceklis – jaunais CBR250R motocikls. Dinamiskās jaudas, vienkāršās vadāmības un stilīgās virsbūves dēļ tas piesaistīs ļoti dažādu motociklistu uzmanību – gan tādu, kam braukšana ir vaļasprieks, gan tādu, kam tā ir ikdiena. Izstādē piedalās arī pilnīgi jaunais CBR125R motocikls. Šis motocikls ar savu izsmalcināto dizainu un ērto vadāmību ir lielisks veids, kā iepazīstināt jaunās paaudzes motociklistus ar CBR klases motocikliem. 


CBR250R 



CBR125R


Paplašināts ir arī motorolleru klāsts. Honda iepazīstina ar jaudīgu un modernu pilsētas transportlīdzekli – jauno SW-T600 motorolleru, kas apvieno elegantu virsbūvi ar aizkraujošu jaudu. Motorollera augstā kvalitāte, komforts un uzticamība padara to par pievilcīgu alternatīvu automobilim gan ikdienas transporta, gan atpūtas izbraucienu vajadzībām. Papildus motorolleru klāstu papildina arī jaunais SH300i modelis. Konstruēts kā SH motorolleru klases etalons, tas iekļauj izsmalcinātu dizainu un atjauninātu piekares sistēmu. 

SW-T600 



SH300i


2011. gada CB600F un CB1000R motociklu modeļiem ir atjaunināts gan virsbūves dizains, gan krāsu klāsts, šādi nodrošinot arī turpmāku Honda Naked klases motociklu popularitāti.

Izstrādājot 2011. gada modeļus, Honda uzņēmums ir saglabājis uzticību savam mērķim ne tikai apmierināt, bet arī pārsniegt Hornet klientu vajadzības. Atbilstoši klientu vēlmēm Hornet ir veikti nozīmīgi dizaina atjauninājumi. Jaunais instrumentu panelis ar ciparu tahometru ir labāk pārskatāms un teicami iekļaujas motocikla izsmalcinātajā dizainā. Motocikla kompaktā aizmugure arī ir ieguvusi jaunas dizaina līnijas. Motocikla aste tagad ir augstāka un šaurāka, kas liek motociklam izskatīties vēl vieglākam un sportiskākam. 2011. gada CB600F Hornet motocikli būs pieejami ar jaunām virsbūves krāsām, kas vēl vairāk nostiprinās to “ielu cīnītāju” tēlu.

CB600F Hornet

2011. gada motorolleru modeļi ir pieejami ar aizraujošu, jaunu virsbūves krāsojumu. Papildus izstādes apmeklētāji varēs tuvāk iepazīties arī ar slaido un izsmalcināto PCX motorolleru, kas šogad debitēja Eiropas tirgū.

PCX